Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis indgravering 1-3 hverdages leveringstid Lavet med kærlighed i Danmark

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse. Køb for 500 kr og få gratis fragt.

Om Emilie Bang Smykker

Det er mig, Emilie, der står bag dit smykke eller gaven til en person, der betyder noget helt særligt for dig. Det hele startede tilbage i 2016, hvor jeg blev meget inspireret af ideen om at huske at forevige øjeblikke og steder på en unik og meningsfuld måde. Hos Emilie Bang stræber vi efter at lave smykker, der er lige så betydningsfulde som din historie. Dit smykke, er vores passion.

Jeg startede i sin tid med at lave armringe, hvor hvert bogstav og tal blev stemplet i - tegn for tegn - med små metalstempler. Jeg har altid haft en sans for kreativitet og smykker, og derfor var det essentielt for mig at begynde at lave dette. På det tidspunkt læste jeg til datamatiker, men lige pludselig måtte jeg træffe et valg. Jeg begyndte at få så mange bestillinger, at jeg enten skulle droppe mit studie eller prøve at udleve min drøm om at lave smykker. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke var den eneste der synes at netop personlige smykker, var noget helt specielt. 

Efter at have brugt metalstempler i armringe i et par år investerede jeg i det udstyr som jeg skulle bruge for at kunne tage forretningen til nye højder. Jeg havde et brændende ønske om at kunne lave designs lige efter kundens ønske, og gøre det så personligt som overhovedet muligt. <3

Min mission er ikke at vokse til en stor virksomhed, men at fokusere på den enkelte og sørge for at deres minder aldrig bliver glemt. Det skal gøres til en pris hvor alle kan være med, så alle har mulighed for at have et smykke, som har betydning for dem.

Kunne du godt tænke dig et personligt smykke? Så klik på linket her og se vores store udvalg:

 

Gå på opdagelse efter dit helt eget personlige smykke

eller led efter den perfekte gave til dine nærmeste <3

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse. Shop for 500 kr mere, for at opnå gratis fragt
Der kan ikke købes flere produkter